Η κόρη του τον έβρισε στο facebook και της γάζωσε με όπλο το laptop.

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο You Tube που ανέβασε ο Tommy Jordan από το Albemarle της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ.
 
Η 15χρονη κόρη του ανέβασε στο Wall της στο Facebook ένα post στο οποίο μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τους γονείς της, επειδή την έβαζαν να κάνει δουλειές, όπως να πλένει τα πιάτα ή να περιποιείται τον κήπο! Μάλιστα η μικρή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν ήθελαν να συνεχίσει να τους... υπηρετεί, θα μπορούσαν να την πληρώσουν!

Για να την τιμωρήσει αποφάσισε να κάνει το ίδιο! Έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε όλη την ιστορία, διάβασε το post της κοπέλας που είχε τυπώσει και στο τέλος πήρε το όπλο του και κατέστρεψε το laptop!

Στη συνέχεια πόσταρε το βίντεο στο Facebook αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "σήμερα είναι η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής μου".

www.trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!