Πέθανε και επέστρεψε στη ζωή δύο χρόνια μετά

Ποια η απίθανη ιστορία ενός ανθρώπου, που θεωρήθηκε ότι έχει πεθάνει και ότι επέστρεψε στη ζωή μετά από δύο χρόνια; Τι αποκάλυψε ο φερόμενος ως νεκρός;

Η μεταφυσική ιστορία συνέβη στο χωριό Κνούτου, στην ενδοχώρα της Νότιας Αφρικής. Πριν 3 χρόνια περίπου, τον Δεκέμβριο του 2009, πέθανε ο Κουλεκάνι Μσελέκου, ο πιο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής των Ζουλού μόλις σε ηλικία 27 επτών.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού πίστεψαν ότι ο Κουλεκάνι Μσελέκου κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή από την άλλη όχθη, αυτή των νεκρών.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι η ίδια η οικογένεια του Μσελέκου, η γιαγιά η κόρη και οι δύο σύζυγοί του είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι πρόκειται για τον άνθρωπό τους, ενώ ο ξένος υποστηρίζει ότι δεν πέθανε και ήταν αιχμάλωτος των ζόμπι για δύο χρόνια!

«Δεν θα μπέρδευα ποτέ τον εγγονό μου με κάποιον άλλο», υποστηρίζει πλέον χαρούμενη η γιαγιά.

Ωστόσο η τοπική αστυνομία φοβούμενοι απάτη συνέλαβε τον ξένο, πήρε δείγμα του DNA του και ίσως προχωρήσει και σε εκταφή της σορού του «νεκρού» Μσελέκου.

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!