Ο αγρότης που τρέλανε τους ορνιθολόγους!

Ένα δικαστήριο στη Νέα Ζηλανδία καταδίκασε σήμερα σε πρόστιμο έναν 39χρονο αγρότη, ο οποίος έβαφε κόκκινα τα φτερά των γερακιών κάνοντας έτσι τους ορνιθολόγους να πιστεύουν πως ανακάλυψαν ένα νέο είδος των πουλιών αυτών.

Οι ορνιθολόγοι της Νέας Ζηλανδίας αναρωτήθηκαν μήπως ανακάλυψαν ένα νέο είδους γερακιού όταν είδαν πολλά από τα πουλιά αυτά, με κόκκινα φτερά, το 2009 κοντά στο Ντάνεβιρκ (νησί στη βόρεια Νέα Ζηλανδία).

Τα πουλιά αυτά στην πραγματικότητα είχαν συλληφθεί από τον Γκραντ Μάικλ Τίχαν, ένα 39χρονο αγρότη, ο οποίος έβαφε τα φτερά τους με σπρέι και μετά τα απελευθέρωνε.

"Παγιδεύατε αυτά τα γεράκια, τα βάφατε και περιμένατε την τοπική δημοσιότητα που προκαλούσατε", δήλωσε ο δικαστής Τζοφ Ρία ανακοινώνοντας την ποινή.

Η φάρσα ανακαλύφθηκε όταν ένα από τα πουλιά αυτά χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και κατέστη δυνατό να αποδοθεί το χρώμα του σε απλή μπογιά και όχι σε γενετική μετάλλαξη.

Ο Τίχαν καταδικάσθηκε σε πρόστιμο 5.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (3.140 ευρώ) και να πληρώσει τα ύψους 15.000 δολαρίων έξοδα της εταιρείας προστασίας ζώων που κατέθεσε τη μήνυση σε βάρος του.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!