Τα πιο γελοία πράγματα που ζήτησαν εργαζόμενοι να τους πληρώσει η εταιρεία τους!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσιάζει η εταιρεία Management, Robert Half που θέμα της είναι τα πιο γελοία πράγματα που έχουν ζητήσει ποτέ εργαζόμενοι από τους εργοδότες να τους πληρώσουν ως έξοδα!

Οι υπεύθυνοι ρώτησαν 1.600 οικονομικούς διευθυντές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ζητώντας τους μια λίστα τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που είδαν ποτέ σε αναφορές εξόδων.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα οι εργαζόμενοι πήγαν αποδείξεις στα αφεντικά τους και τους ζήτησαν να τους πληρώσει η εταιρεία το προσωπικό κινητό που έχασαν, μια επίσκεψη σε ένα σπα και μια κονσόλα παιχνιδιών βίντεο.

Μερικών όμως τα έξοδα ήταν λίγο πιο... πεζά και χρηστικά!

Ζήτησαν να δικαιολογήσει η εταιρεία χαρτί υγείας, κάλτσες ακόμα και τα τσιγάρα τους, γιατί δούλευαν όταν τα κάπνισαν!

Το χειρότερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς ανώτατο στέλεχος πολυεθνικής ζήτησε από το αφεντικό του να του πληρώσει τις υπηρεσίες πορνό που απολάμβανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού του!

mediagate.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!