Εγκληματικές τάσεις λόγω... ζωδίου

Τελικά η εγκληματικότητα είναι θέμα ζωδίου; Κι, όμως, όσο μη επιστημονική κι αν ακούγεται, αυτό ισχυρίζεται η αστυνομία στον Καναδά. Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας του Οντάριο στον Καναδά, οι συχνότεροι επισκέπτες των κρατητηρίων τους είναι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού. Οι αστυνομικοί του τμήματος στο Chatham-Kent, μέτρησαν ότι από τα 1.986 άτομα που συνέλαβαν το 2011, τα 203 άνηκαν στο ζώδιο του Κριού. Στον αντίποδα, αυτοί που φαίνεται να παραβαίνουν το νόμο λιγότερο συχνά είναι οι Τοξότες: μόλις 139 από τους συλληφθέντες άνηκαν στο ζώδιο αυτό.

Αν και ακόμη και ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Chatham-Kent, υποστήριξε ότι «δε μπορούμε και πολύ να βασιστούμε σε αυτά τα στοιχεία», η επίσημη αστρολόγος της καναδικής εφημερίδας, National Post, υποστηρίζει ότι ο αστρολογικός χάρτης συνηγορεί στον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι οι Κριοί είναι μακράν οι μεγαλύτεροι... παραβατικοί: «Ο Κριός είναι το ζώδιο του πολέμου. Κριοί είναι οι περισσότεροι διοικητές των ενόπλων δυνάμεων. Οι Κριοί πρωτοστατούν σε όλα και λατρεύουν την περιπέτεια» γράφει η αστρολόγος Georgia Nichols.

Το ζώδιο του Κριού γενικά χαρακτηρίζεται ως παρορμητικό, ευέξαπτο και θερμοκέφαλο. Τελικά είναι καλύτερα να μη σου βγει το... όνομα.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!