Σας θυμίζει κάποιον η μορφή που σχηματίστηκε σε έναν ξύλινο φράχτη;

Η Jackie Wollaston, ζει σε μία εξοχική κατοικία στο Gainsborough Βρετανίας. Ενα πρωί καθώς φρόντιζε τα φυτά της, είδε έκπληκτη πάνω στον ξύλινο φράχτη του κήπου της, τη μορφή που βλέπετε στη φωτογραφία.  "Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα", δήλωσε στην Daily Mail, και πρόσθεσε "Αυτή η μορφή αποτελεί απόδειξη εξωγήινης ζωής!"

Πριν σας πούμε την συνέχεια της ιστορίας, ρίξτε μια προσεχτική ματιά στην εικόνα! Σας θυμίζει κάποιον;

Σύμφωνα, με τη μαρτυρία του ενός από τα πέντα παιδιά της κ. Wollatson, η μορφή αυτή εμφανίσθηκε στο ξύλο του φράχτη πριν από έξι μήνες, μετά από μία δυνατή καταιγίδα. Η ίδια είναι πεπεισμένη ότι αποτελεί "απόδειξη εξωγήινης ζωής" και συγκρίνει την εικόνα με το φαινόμενο των αγρογλυφικών!

"Δεν το σχεδιάσα εγώ αυτό, που βλέπετε! Κανείς από την οικογένειά μου δεν μπορεί να ζωγραφίσει τόσο καλά!", επιμένει και καλεί φίλους, συγγενείς αλλά και αγνώστους να την επισκεπτούν για να δούνε από κοντά το "εξωγήινο ντοκουμέντο"!

Γιατί κατά την 44χρονη γυναίκα, η μορφή αυτή ανήκει στον ...εξωγήινο Ε.Τ., ο οποίος ΔΕΝ ήταν προϊόν της φαντασίας του Σπήλμπεργκ αλλά υπαρκτό δείγμα εξωγήινου πολιτισμού, που αποφάσισε να αφήσει το αποτύπωμά του στη Γη- και συγκεκριμένα στον φράχτη της!

Εμείς πάντως ομολογούμε, πως δεν διακρίνουμε την παραμικρή ομοιότητα με τον συμπαθέστατο Ε.Τ. , αλλά μόνο φυσικούς σχηματισμούς που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα ακατέργαστα ξύλα! Εσείς;

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!