Ο δρόμος για τον παράδεισο δεν είναι στρωμένος με... αγγούρια

Εκτός αν είναι κομμένα σε φέτες!

Αν είστε γυναίκα και θέλετε να πάτε στον παράδεισο, μείνετε μακριά από τα... αγγούρια! Η χρήσιμη και ενδιαφέρουσα συμβουλή ανήκει σε ισλαμιστή κληρικό, ο οποίος μάλιστα, έχει ως έδρα ευρωπαϊκή χώρα.

Ο κληρικός έγραψε άρθρο σε ισλαμιστικό περιοδικό, υπογραμμίζοντας ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να κρατούν στα χέρια αγγούρια, μπανάνες και άλλα φρούτα και λαχανικά που έχουν... φαλλικό σχήμα, ώστε να μην γεννώνται στο μυαλό τους... βρώμικες σκέψεις.

Αν μία γυναίκα πρέπει οπωσδήποτε να... χμ... χειριστεί ένα τέτοιο αμαρτωλό ζαρζαβατικό, θα πρέπει πρώτα να το έχει κόψει κάποιος άνδρας σε φέτες!

Η «ντιρεκτίβα» έχει προκαλέσει αρκετά γέλια και σαρκαστικά σχόλια, ακόμη και από προοδευτικούς μουσουλμάνους. Μία μουσουλμάνα δημοσιογράφος από τη Δανία είπε με νόημα: «Δηλαδή οι άντρες δεν πρέπει να πιάνουν στα χέρια τους... πεπόνια;»
Έλα ντε...

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!