Έδειρε τον άντρα της στο μετρό γιατί την απατούσε

Πέντε ολόκληρα λεπτά έδερνε μια μικροσκοπική κοπέλα ύψους 1.52μ τον φίλο της μέσα στο τρένο, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών που αντί να επέμβουν προτίμησαν να τραβήξουν τις σκηνές με τα κινητά τους! Το περιστατικό συνέβη σε τρένο  στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του youtube.

Ο νεαρός είχε λερωμένη την φωλιά του. Επέλεξε το  δημόσιο μέσο μεταφοράς για να ενημερώσει την κοπέλα του ότι την... κεράτωσε. Αυτή όμως δεν το πήρε ψύχραιμα. «Δύο γα.... χρόνια με εμένα και τώρα με απάτησες!», του είπε αρχικά, αλλά δεν έμεινε στα λόγια. Άρχισε να τον βαράει, τον πέταξε κάτω, άρχισε να τον κλοτσάει (ευτυχώς δεν φόραγε τακούνια). Αυτός στέκονταν απαθής και έτρωγε το ξύλο της... αρκούδας, χωρίς να αντιδρά. Δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, ωστόσο λίγο αργότερα επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν την κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν το τρένο σταμάτησε στον επόμενο σταθμό και δεδομένου ότι προφανώς κάποιος είχε ειδοποιήσει τις αρχές, εισέβαλαν στο βαγόνι δυο σωματώδεις αστυνομικοί, οι οποίοι όμως κόντεψαν να φάνε και αυτοί ξύλο από την απατημένη. Τελικά την πήραν σηκωτή και πλέον η γυναίκα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Η κοπέλα ονομάζεται Lisa Alyounes, είναι 26 ετών και σε βάρος της θα απαγγελθούν κατηγορίες και για τα συγκοινωνιακά προβλήματα, αφού εξαιτίας της προκλήθηκαν καθυστερήσεις σε όλο το δίκτυο των τρένων του Νιου Τζέρσεϊ.

madata.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!