Γυναίκα λυκειάρχης με... επικάλυψη σοκολάτας

Μία διευθύντρια σε λύκειο του Νότιου Μπρονξ παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας, όταν ανέβασε μία άσεμνη φωτογραφία της σε προφίλ της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε όλους τους διαδρόμους του σχολείου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η επίμαχη, λοιπόν, φωτογραφία απεικονίζει την γυναίκα να είναι ελαφρώς ενδεδυμένη και να λικνίζεται στην αγκαλιά ενός γυμνόστηθου νεαρού.

Οι δύο τους φαίνεται να είναι πασαλειμμένοι σε όλο τους το σώμα με σιρόπι σοκολάτας απολαμβάνοντας την στιγμή σε ένα τοπικό κέντρο διασκέδασης.

Το στιγμιότυπο αυτό, η Sharron Smalls  είχε μέχρι πρότινος ορίσει ως εικόνα του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, ενώ τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή των μαθητών της και του συλλόγου γονέων.

Αντιδράσεις μαθητών και συλλόγου καθηγητών

Η μαθητική νεολαία χαρακτήρισε αυτή την φωτογραφία απαράδεκτη, όταν μάλιστα η ίδια η διευθύντρια έχει επιβάλλει εντός του σχολικού περιβάλλοντος έναν ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο ένδυσης.

"Δεν θέλει να ερχόμαστε στο σχολείο με κοντά σορτσάκια και έπειτα γυρνάει και κάνει κάτι τέτοιο", δηλώνει η τελειόφοιτη Tehrra Smith, η οποία φοβάται μήπως κάτι τέτοιο στιγματίσει το μέλλον της στο πανεπιστήμιο.

"Ανεξάρτητα με το πως θα καταλήξει το θέμα, η λυκειάρχης Smalls πρέπει να φύγει", δήλωσε με την σειρά του ένας καθηγητής μαθηματικών που διδάσκει για 19 ολόκληρα χρόνια στο λύκειο του Μπρονξ.

Παράλληλα, η λυκειάρχης κατηγορείται ακόμα για παράνομη πριμοδότηση των μαθητών με βαθμούς.

Οι καθηγητές φοβούνται, ότι αυτοί η πριμοδότηση μπορεί να οδηγήσει περισσότερους από 100 μαθητές να μην αποφοιτήσουν από το λύκειο, καθώς δεν διαθέτουν αντίστοιχους βαθμούς σε μαθήματα μαθηματικών υψηλού επιπέδου.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!