Τρανσέξουαλ ψευτογιατρός, έκανε αυξητική σε οπίσθια με ενέσεις τσιμέντου!

Είναι από τις ειδήσεις που σοκάρουν ... τόσο για το θράσος και την ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων, όσο και για την αφέλεια κάποιον άλλων. Και επειδή η ιστορία είναι περίεργη και πολύπλοκη, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Η γυναίκα που βλέπεις , καταρχήν δεν είναι γυναίκα.... Είναι άντρας που έγινε γυναίκα, δηλαδή τρανσέξουαλ. Μέχρι εδώ καλά (λέμε τώρα). Σίγουρα όμως δεν σου έκανε εντύπωση αυτό. Σου έκανε εντύπωση η αποκρουστική και ...αφύσικα μεγάλη περιφέρειά της!

Η "γυναίκα" αυτή συνελήφθη και κατηγορείται ότι παρίστανε τον πλαστικό χειρουργό και έκανε επικίνδυνες ενέσεις με κοκτέιλ ...οικοδομικών υλικών σε γυναίκα, το οποίο αποτελείτο από τσιμέντο, ναι καλά διάβασες, τσιμέντο, σούπερ κόλα και υλικό που κολάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων!

Τις ενέσεις από το πραγματικά... εκρηκτικό μείγμα τις έκανε για να αυξήσει και να στρογγυλέψει τα οπίσθια της αφελούς ασθενής της και μάλιστα την χρέωσε 800 ευρώ..  Η ασθενής όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός ότι είχε μετά την "επέμβαση" φρικτούς πόνουςσε όλο της το σώμα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της...

Όπως φαίνεται όμως και στην φωτογραφία τις ίδιες ενέσεις έκανε και στα δικά της οπίσθια έχοντας αυτά τα ...τραγικά αποτελέσματα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απεγνωσμένες προσπάθειες γυναικών να κάνουν τα οπίσθιά τους στρογγυλά και τέλος πάντων ελκυστικά για τους άντρες, καταφεύγουν σε μη ενδεδειγμένες μεθόδους που μπορεί να τους κοστίσουν ακόμα και τη ζωή τους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που πέθαναν πάνω στο νόμιμο ή παράνομο χειρουργικό τραπέζι. Αλλά σίγουρα η υπόθεση του θύτη, θύματος της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι από τις πιο κραυγαλέες!

 Aπίστευτο πραγματικά!

Μήπως ξαφνικά, εκτίμησες τα.. οπίσθια που σε έδωσε η μητέρα σου και η.. μητέρα φύση;
Τlife.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!