Σούπερ γιαγιά ακινητοποιεί κλέφτη πιάνοντάς τον από τα “αχαμνά”

Ιδιαίτερα επίπονη αποδείχτηκε για έναν κλέφτη η απόπειρα να ληστέψει την κόρη μιας 65χρονης, καθώς η σούπερ γιαγιά τον ακινητοποίησε αρπάζοντάς τον από... τον δεξί όρχη και τον κράτησε μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 65χρονη στην αστυνομία της Γκάνα, όπου συνέβη το περιστατικό, δύο ένοπλοι πλησίασαν την κόρη της την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι τους, και επιχείρησαν να τη ληστέψουν.

Τότε εκείνη πετάχτηκε έξω από το σπίτι και όπως ο ένας από τους δύο ληστές ήταν σκυμμένος πάνω από την κόρη της τον άρπαξε από τα αχαμνά, από τα οποία και τον κράταγε μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Ο άλλος ληστής, ακούγοντας τις κραυγές πόνου του 24χρονου φίλου του, καθώς η γιαγιά έσφιγγε τη γροθιά της, έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

- http://ifmedia.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!