Δημόσιος υπάλληλος ηλικίας... ενός μηνός

Σε κάποιες χώρες ψηφίζουν και "τα δέντρα", σε άλλες παίρνουν σύνταξη οι νεκροί και σε άλλες παίρνουν μισθό... τα νεογέννητα! Ένα μωρό ηλικίας ενός μηνός βρέθηκε στις λίστες με τους δημόσιους υπαλλήλους της Νιγηρίας και, μάλιστα, δεν εισέπραττε απλώς μισθό, αλλά είχε πάρει και έπαινο για την απόδοσή του.

Η απάτη αποκαλύπτει τα βάθη και τα πλάτη στα οποία έχει φθάσει η διαφθορά στη Νιγηρία, όπου οι αξιωματούχοι του Δημοσίου, προκειμένου να αυξήσουν το οικογενειακό τους εισόδημα, κάνουν εικονικές προσλήψεις στα παιδιά και τις συζύγους τους. Παρόλα αυτά όμως, η περίπτωση του νεογνού ήταν πρωτοφανής.

Newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!