Πρωταγωνιστές... κινουμένων σχεδίων Παπανδρέου, Σαμαράς

Πρωταγωνιστές... κινουμένων σχεδίων στην Ταιβάν έγιναν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς.
Οι σχεδιαστές του καναλιού «New Media» από τη μακρινή χώρα της Ασίας «ξαναχτυπούν», αυτή τη φορά εναντίον της Ελλάδας και των εξελίξεων που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το περιοδικό Time, οι Ταϊβανοί σχεδιαστές του New Media, που έχουν γίνει γνωστοί για την σκληρή τους σάτιρα διεθνώς, περιγράφουν με το δικό τους τρόπο την άνοδο και την πορεία του Γιώργου Παπανδρέου και τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, στο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ.

Και το video αυτό, που γίνεται παγκοσμίως γνωστό μέσω του TIME δείχνει το ιδιαίτερα βαρύ και αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο για την χώρα μας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η άνοδος και η πτώση του Γιώργου Παπανδρέου. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ήταν συγκάτοικοι στο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ. Έκαναν πλάκα ότι μια μέρα θα ρίξουν την δικτατορία και θα κυβερνήσουν μαζί την Ελλάδα". Μετά όμως ξεκινά η διαμάχη μεταξύ τους, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μάλιστα ο καθένας κρατάει από μια ασπίδα, αντίστοιχη του κόμματός του!

«Ο Παπανδρέου έγινε στη συνέχεια πρωθυπουργός, όπως ο πατέρας και ο παππούς του. Παρόλα αυτά η θητεία του ήταν μια καταστροφή! Και η ελληνική κρίση ξέσπασε. Αφού κάλεσε σε συμφωνία τον αντίπαλό του Αντώνη Σαμαρά, ο Παπανδρέου δέχτηκε να παραιτηθεί. Τώρα όμως οι δυο τους διαφωνούν για τις λεπτομέρειες της μεταβατικής κυβέρνησης.

Ο Παπανδρέου δεν είναι ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης που αναγκάζεται να παραιτηθεί εξαιτίας της κρίσης χρέους. Ο Μπερλουσκόνι έμεινε επίσης εκτός δουλειάς!» καταλήγει το σατιρικό βίντεο.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!