Έκλεισαν 8χρονο σε βαλίτσα και ταξίδεψε στο χώρο αποσκευών του ΚΤΕΛ!

Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό και συνέβη στη χώρα μας. Για την ακρίβεια η υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Ηγουμενίτσα.

Έκπληκτοι οι λιμενικοί, βρήκαν κρυμμένο σε βαλίτσα ένα 8χρονο αγόρι το οποίο οι συνοδοί του σκόπευαν να το επιβιβάσουν με αυτό τον τρόπο σε πλοίο που προορισμό είχε την Ιταλία.

Συνελήφθη ένας Ιρανός με γερμανικό διαβατήριο, μια γυναίκα Αφγανή, συνοδοί της βαλίτσας με το παιδί, αλλά και μια άλλη γυναίκα, Αφρικανή, που εμφανίζεται ως μητέρα του και συνόδευε ένα ακόμη αγόρι 2 χρόνων.

Οι συλληφθέντες είχαν φθάσει στην Ηγουμενίτσα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η βαλίτσα με το παιδί είχε τοποθετηθεί στο χώρο των αποσκευών!

Η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, όπου κρατούνται οι συλληφθέντες, εξετάζει με προσοχή την υπόθεση, για να διαπιστωθεί αν πράγματι η Αφρικανή είναι μητέρα του 8χρονου και κυρίως γιατί έκρυψαν το παιδί σε βαλίτσα, με άμεσο κίνδυνο να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων...

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!