Γονείς μηνύουν το γιο τους γιατί δεν φεύγει από το σπίτι

Είδαν και απόειδαν οι γονείς ενός 41χρονου Ιταλού, ο οποίος παρόλο που έχει σταθερή δουλειά και καλό εισόδημα, δε λεει να εγκαταλείψει την πατρική του εστία. 

Έτσι αναγκάστηκαν να κινηθούν εναντίον του νομικά, σε μία προσπάθεια να τον αναγκάσουν να βρει δικό του σπίτι. 

Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι ο κανακάρης τους τα θέλει όλα στο χέρι: να του πλένουν και να του σιδερώνουν τα ρούχα, να του ετοιμάζουν το φαγητό κτλ. 

Οι δικηγόροι έδωσαν στον 41χρονο δέκα μέρες προθεσμία να βρει ένα δικό του διαμέρισμα, αλλιώς θα τον πάνε στα δικαστήρια και ενδεχομένως να του κάνουν έξωση. 

«Δεν μπορούμε άλλο να συνεχίσουμε έτσι. Η γυναίκα μου υποφέρει από στρες και μάλιστα έχει νοσηλευτεί εξ αιτίας αυτού» είπε ο πατέρας, από τη Βενετία, σύμφωνα με τον Αντρέα Καμπίρι, δικηγόρο της ένωσης καταναλωτών. 

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα στη γειτονική χώρα, το 48% των Ιταλών ηλικίας 18 – 39 ετών συνεχίζουν να διαμένουν στο σπίτι των γονιών τους.

skai.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!