Κατέθεσε μήνυση γιατί αγχώθηκε για τις απιστίες της συζύγου!

Τον απατούσε η σύζυγός του και από το άγχος που του προκάλεσε αυτή η είδηση, αξίωσε αποζημίωση!

Ένας 31χρονος αστυνομικός από το Τρέντο της Ιταλίας, ανακάλυψε πως λίγους μήνες μετά το γάμο του με την αγαπημένη του, εκείνη είχε …παρεκκλίνει τη συζυγική στέγη αποκτώντας εραστή!

Η επόμενη κίνηση του ήταν να καταθέσει μήνυση ζητώντας αποζημίωση το ποσό των 25.000 ευρώ για το …άγχος που του προκάλεσε η αποκάλυψη αυτή.

Ο γάμος τους τελέστηκε το 2009 αλλά λόγω της φύσης της εργασίας του ο 31χρονος αστυνομικός ζούσε στο Τρέντο ενώ η 35χρονη σύζυγός του έμεινε με τους γονείς της στο πατρικό της σπίτι στη Λομβαρδία.

Πολύ γρήγορα ο σύζυγος άρχισε να την υποψιάζεται και ανέθεσε στον πατέρα του να την παρακολουθεί για να ανακαλύψει τις απιστίες της...

Ο πληγωμένος άντρας κατέφυγε στο δικαστήριο προσκομίζοντας μάλιστα και έγγραφα γιατρών που πιστοποιούσαν ότι υπέφερε από άγχος και μάλιστα ότι κατά περιόδους έπεφτε σε κατάθλιψη.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!