Άνοιξαν κούτες σε Δημοτικό Σχολείο και αντί για DVD του Υπουργείου Παιδείας, βρήκαν… τσόντες!

Απίστευτη φάρσα έκαναν από την Ελληνοφρένεια στο Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στο γραφείο της αγαπημένης μας Αννούλας!

Οι αστείρευτοι σε χιούμορ παραγωγοί της εκπομπής σκέφτηκαν να πάρουν τηλέφωνο στο γραφείο της υπουργού και να… «καταγγείλουν» ότι δήθεν σε ένα Δημοτικό Σχολείο, όταν άνοιξαν τα κουτιά με τα DVD του Υπουργείου Παιδείας, αντί μαθημάτων είχαν… ταινίες πορνό!!!

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι στο Υπουργείο το πίστεψαν και θορυβήθηκαν, μάλιστα, για τις «σκοτεινές» προθέσεις του δήθεν Νεοδημοκράτη  Διευθυντή του Σχολείου… να καλέσει τα κανάλια… Και το πιο τραγικό από όλα; Απειλούν και εκβιάζουν εμμέσως πλην σαφώς ότι αν ο διευθυντής δεν αποκρύψει το γεγονός, θα έχει άσκημα αποτελέσματα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

Απολαύστε τον διάλογο!

prionokordela.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!