«Έβρεχε» εσώρουχα στο Οχάιο..

Πολύχρωμος έγινε ο ουρανός στην πόλη του Λάνκαστερ του Οχάιο καθώς έβρεχε χιλιάδες γυναικεία εσώρουχα όλων των σχεδίων και όλων των αποχρώσεων

Σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε, εντοπίστηκαν περισσότερα από 3.000 γυναικεία εσώρουχα πάνω σε δέντρα!

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της αμερικανικής πόλης, μερικά από τα εσώρουχα ήταν ακόμη μέσα σε συσκευασία, ενώ άλλα φαινόταν να ήταν χρησιμοποιημένα!

Συνεργεία του δήμου έσπευσαν να μαζέψουν τα σκόρπια εσώρουχα που είχαν κατακλύσει την πόλη, γεμίζοντας δέκα μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν για το θέαμα: "Δεν ξέρω ποιος το έκανε αλλά όποιος και να είναι πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Πρέπει να βρεθεί αυτός που το έκανε

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!