Μασάς; Πληρώνεις!

Φόρο στις τσίχλες ετοιμάζονται να επιβάλουν οι Βρετανοί! Σύμφωνα με στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης, κάθε χρόνο, τα δημοτικά συμβούλια της χώρας ξοδεύουν 150 εκατομμύρια λίρες, μόνο και μόνο για να αφαιρέσουν τις τσίχλες από κάθε λογής επιφάνεια! 

Έτσι, αυξάνονται συνεχώς οι φωνές που ζητούν τη φορολόγηση της… τσίχλας, με σκοπό να καλυφθούν τα υπέρογκα έξοδα καθαρισμού. 

Το εναλλακτικό όπλο ενάντια στην πατημένη τσίχλα είναι ένα νέο βιοδιασπώμενο είδος, το οποίο έχει ήδη βγει στη βρετανική αγορά, χωρίς να έχει καταφέρει, ωστόσο, να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, που επιμένουν  στο παραδοσιακό... λαστιχένιο προϊόν.

Πληροφορίες που θέλουν τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να πληρώνει επιπλέον φόρο, ελέγχονται ως αναληθείς.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!