Ξύλο στην κηδεία... για την κληρονομιά

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και ξύλο έπεσε σε κηδεία στη Μυρσίνη, όταν συγγενείς του εκλιπόντος έμαθαν πως άλλος συγγενής είχε απευθυνθεί στον Εισαγγελέα ζητώντας ιατροδικαστική έκθεση (με την υποψία ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν... περίεργος)! Όπως έλεγαν οι συγγενείς, ενήργησε κατ' αυτόν τον τρόπο γιατί ο εκλιπών δεν του είχε αφήσει το παραμικρό από τη μεγάλη περιουσία του!

Με το θάνατο του ηλικιωμένου, αρκετά συγγενικά του πρόσωπα κληρονόμησαν «κομμάτια» της περιουσίας του σε γη, ακίνητα και χρήμα, ένας όμως... ήταν ο δυσαρεστημένος! Λίγο πριν την κηδεία ο ίδιος απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα ζητώντας του να διατάξει τη διενέργεια ιατροδικαστικής έκθεσης ώστε να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου...

Η κίνηση του δεν έμεινε κρυφή! Έκανε το γύρο του χωριού και όπως ήταν αναμενόμενο -κατά τη διάρκεια της κηδείας- οι υπόλοιποι συγγενείς  τον κοιτούσαν με μισό μάτι!

Πριν καν προλάβουν οι νεκροθάφτες να «σκεπάσουν» το φέρετρο, οι «μουρμούρες» είχαν ενταθεί! Και το τι έγινε στη συνέχεια δύσκολα περιγράφεται!

Κάποιοι από τους συγγενείς τον πλησίασαν, άρχισαν να διαμαρτύρονται για όσα έκανε, αλλά δεν σταμάτησαν στις κουβέντες. Πολύ γρήγορα άρχισαν τις βρισιές ενώ στη συνέχεια έπεσαν και αρκετές... "ψιλές"!

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν άλλοι μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν! Πλέον ο συγγενής θεωρείται ως ο... «αποδιοπομπαίος τράγος» της οικογένειας. Όσο για την ιατροδικαστική έκθεση; Συνετάχθη, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του ηλικιωμένου αποδίδεται σε φυσιολογικά αίτια!

Πηγή: dete


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!