Υπαίθριο casting έκανε στη Ρόδο ο Σειρηνάκης!

Σε γνωστή παραλία της Ρόδου κατέφτασε μια παρέα αντρών, που η παρουσία τους προκάλεσε «πηγαδάκια» στους

λουόμενους. Ήταν ο Δημήτρης Σειρηνάκης συνοδευόμενος από πρωταγωνιστές των ροζ ταινιών της Sirina, με πιο αναγνωρίσιμο τον Ζαφείρη Ντούρο.

Λίγα λεπτά αργότερα οι άντρες έπιασαν δουλειά ξεκινώντας την αναζήτηση καλλίγραμμων γυναικών, που απολάμβαναν το μπάνιο τους. Η έρευνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» εξαπλώθηκε σε όλη την παραλία, με τον Σειρηνάκη να κατευθύνει την ομάδα.

Στην πρώτη τους επαφή ανέφεραν την «τέχνη» που υπηρετούν τεστάροντας τις αντιδράσεις των υποψηφίων πρωταγωνιστριών για τις ροζ ταινίες. Στο στόχαστρο της παρέας ήταν τόσο Ελληνίδες, όσο και αλλοδαπές, κυρίως Ιταλίδες. Ύστερα από περίπου δυο ώρες η παρέα αποχώρισε έχοντας κάνει επαφές, αλλά χωρίς καμία προσέγγιση να έχει αποδώσει ιδιαίτερα.

Το κάστινγκ όμως συνεχίστηκε και το βράδυ στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης του νησιού των Ιπποτών, δίπλα στο κάστρο του Μεγάλου Μάγιστρου. Οι έξι άντρες «έπιασαν πόστο» έξω από μπαράκι του νησιού. Το ενδιαφέρον του επικεντρωνόταν σε απλά «κορίτσια της διπλανής πόρτας», χωρίς την πλαστική ομορφιά που είθισται να έχουν οι πρωταγωνίστριες ροζ ταινιών.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση οι άντρες οδηγούσαν την κοπέλα στο τραπέζι του Δημήτρη Σειρηνάκη για τα περαιτέρω. Κάποιες έφευγαν αμέσως, αρκετές όμως παρέμεναν εκεί για ώρα...

best.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!