Έχασαν το φως τους προεκλογικά

Μια πολύ περίεργη διαπίστωση έκαναν στελέχη του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Εργασίας, σχετικά με τον αριθμό των τυφλών σε νησί του Ιονίου.

Σύμφωνα με "Το Βήμα", το ποσοστό τύφλωσης στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους περισσότερους να έχουν έγγραφα ότι είναι τυφλοί εκ γενετής και να λαμβάνουν για χρόνια επιδόματα.

Τα υπουργεία ξεκίνησαν έρευνα, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν ότι πολλοί από τους 700 "εκ γενετής" τυφλούς, είχαν αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα μετά από εξέταση υγιεινομικής επιτροπής, σε... προεκλογική περίοδο.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν επανέλεγχοι και όσοι δήλωναν τυφλοί στο νησί, χωρίς να είναι αναμένεται να λογοδοτήσουν. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κραυγαλέο παράδειγμα του τι σημαίνουν πελατειακές σχέσεις στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "Βήμα" ο υφυπουργός Υγείας Μ. Μπόλαρης, από τους 35.000 κατοίκους του νησιού, οι 700 (δηλαδή το 2%) εμφανίζονταν επισήμως τυφλοί.

Ο κ. Μπόλαρης πρόκειται να προχωρήσει την Τρίτη σε επίσημες ανακοινώσεις για το ζήτημα, ενώ όσοι εξαπάτησαν το κράτος με τις ευλογίες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας θα τιμωρηθούν, χάνοντας το επίδομα και πληρώνοντας πρόστιμο.

news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!