Ξέμεινε από χαρτί η εφορία και δεν έστειλε ειδοποιήσεις!

"Πάρτι" έκαναν οι Άγγλοι οφειλέτες στην εφορία καθώς η αρμόδια υπηρεσία ξέμεινε από χαρτί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις!

Μέχρι τις 31 του μήνα, η υπηρεσία έπρεπε να στείλει εκατομμύρια ειδοποιητήρια σε όσους δεν είχαν τακτοποιήσει τις φορολογικές τους υποχρεώσεις ωστόσο μια λάθος παραγγελία εξέθεσε την υπηρεσία ανεπανόρθωτα.

Σύμφωνα με την Telegraph, χιλιάδες φορολογούμενοι δεν πήραν επιστολή με τους υπεύθυνους να ζητούν συγγνώμη για το λάθος ενώ ανακοίνωσαν πως όσοι δεν ενημερώθηκαν έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την εφορία σε 30 επιπλέον μέρες.

"Λόγω της υψηλότατης ζήτησης φέτος είχαμε καθυστερήσεις στην αποστολή ειδοποιητηρίων.
Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζεται η καταβολή του φόρου καθώς υπάρχει και διαδικτυακά η ενημέρωση. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και θα στείλουμε επιστολές σε όσους δεν έχουν λάβει", είπε ο εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!