Ταξίδευε 22 χρόνια αλλά τον έκλεψαν στην Ελλάδα!

Eπί 22 χρόνια ταξίδευε σε όλον τον κόσμο. Πραγματοποιούσε τον γύρο της Ευρώπης με το πεντάλ προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες! Είχε καταφέρει να συγκεντρώσει σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες και σημεία σε όλη την γηραιά ήπειρο, τα οποία του έδιναν δήμαρχοι, περιφερειάρχες και τοπικές αρχές.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος Christian Van Limbergen την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ. Ωστόσο οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν στην... Ελλάδα. Κάποιοι του έκλεψαν το ποδήλατο ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων. Και μαζί του έκλεψαν τα τετράδια με όλες τις υπογραφές!

«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν... τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο. Τόσα χρόνια ταξίδευε και έμελλε στην Ελλάδα έπειτα από 22 χρόνια να έχει τέτοια περιπέτεια...

- www.ifmedia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!