Έχει -τρίτη- θηλή στην πατούσα της!

Ως πρώτη του είδους της χαρακτηρίζουν οι γιατροί την περίπτωση μιας 22χρονης κοπέλας η οποία έχει τρίτη θηλή στην πατούσα της! Βέβαια, η εμφάνιση παραπάνω των δύο θηλών σε ανθρώπινο σώμα δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 1-5% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από αυτήν την πάθηση.

Μάλιστα, τρίτη θηλή παρουσιάζουν και διάφοροι celebrities με πιο χαρακτηριστικό όνομα αυτό της βρετανίδας ποπ σταρ Lily Allen η οποία έχει τρίτη θηλή στο αριστερό της στήθος. Η πιθανότητες όμως παρουσίασης σε σημεία του σώματος κάτω από τη μέση είναι ελάχιστες ενώ εμφάνισή της στην πατούσα είναι μοναδική.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι γύρω από τη θηλή έχουν αναπτυχθεί μέχρι και μικρές τρίχες ενώ στην οικογένεια της 22χρονης δεν έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!