Σεξ ,πηλήκια και βιντεοταινίες. Όλα τα ΄χει η «παρενόχληση» στο Γ΄ Σώμα Στρατού...

Η αποκάλυψη του Onalert,ταρακούνησε το στράτευμα,γιατί τα όσα καταγγέλει η συγκεκριμένης γυναίκα ξεφεύγουν πολύ από το απλό ,έστω πιεστικό φλερτ, που κακά τα ψέμματα παντού υπάρχει. Ξεφεύγει ακόμη και από τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης και μπαίνει στα όρια του εκβιασμού.

Αν τα όσα λέει επαληθευτούν ,μιλάμε προφανώς για τη σοβαρότερη περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που θα έχει αποκαλυφθεί στις ΕΔ.Γιατί θα υπάρχουν και πολλές που δεν θα τις μάθουμε ποτέ.


Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα καταγγέλει η γυναίκα, ο στρατιωτικός ο οποίος φέρεται  ως θύτης της σεξουαλικής παρενόχλησης χρησιμοποιούσε κάμερα για να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του συναντήσεις με υφισταμένες του και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε το βιντεοσκοπημένο υλικό για να εκβιάσει κι άλλα ερωτικά ραντεβού.

Επειδή πάντα ισχύει το “όλοι είναι αθώοι έως την απόδειξη του αντιθέτου”, οι καταγγελίες αυτές θα πρέπει να στοιχειοθετηθούν και νομικά. Το παράδοξο όμως είναι ότι μόλις έγινε η αποκάλυψη του Onalert, οι στρατιωτικές αρχές επικοινώνησαν με συγκεκριμένες γυναίκες από τις οποίες ζήτησαν κατάθεση για την ΕΔΕ. Πως κατέληξαν σ΄ αυτές; Απ΄ ότι φαίνεται στην υπηρεσία η υπόθεση ήταν λίγο,πολύ γνωστή, αλλά είχε αντιμετωπιστεί με τη γνωστή τακτική της αποσιώπησης για να μην δημιουργηθεί σκάνδαλο.

Η πρώτη γυναίκα έσπασε αυτό το κύκλο σιωπής. Αν θα καταφέρει να πείσει τους ανωτέρους της και τη δικαιοσύνη είναι ένα θέμα. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι αν και κάποια από τις άλλες πέντε γυναίκες οι οποίες σύμφωνα με την καταγγέλουσα παρενοχλήθηκαν θα στηρίξουν με τις δικές τους μαρτυρίες τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του ΥΕΘΑ έχει ζητήσει επείγουσα έρευνα και υποβολή πορίσματος εντός της εβδομάδας. Δεν θα είναι τόσο απλό.

aegeanews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!