Κατέστρεψαν μισό εκατομμύριο ευρώ κατά λάθος!

Τα συστήματα ασφαλείας με χρήση της τεχνολογίας για την προστασία των μεγάλων ποσών που μεταφέρουν οι χρηματαποστολές, δεν λειτουργούν πάντα σωστά. Ένας λάθος χειρισμός είναι αρκετός για να προκαλέσει σημαντική ζημιά, όπως έγινε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Λιβαδειά, όπου καταστράφηκε… μισό εκατομμύριο ευρώ!

Το μεγάλο αυτό ποσό βρισκόταν μέσα σε ένα από τα ειδικά μεταλλικά κουτιά μεταφοράς χρημάτων που είναι παγιδευμένα με σύστημα χρωματισμού έτσι ώστε, αν πέσουν στα χέρια κακοποιών, τα χαρτονομίσματα να βαφτούν… κόκκινα κι να αχρηστευτούν. Ξαφνικά, όμως, χωρίς να έχει προηγηθεί ληστεία, το σύστημα ασφαλείας που διαθέτουν οι ειδικές βαλίτσες ενεργοποιήθηκε!

Το αποτέλεσμα ήταν να αχρηστευτεί το ποσό των 500.000 ευρώ που είχαν μόλις μεταφερθεί στο υποκατάστημα! Κανείς δεν έχει καταλάβει πώς και γιατί συνέβη η ενεργοποίηση και ήδη διατάχθηκε έρευνα για να εξακριβωθεί αν υπήρξε ανθρώπινο λάθος, ή υπήρξε κάποια βλάβη στο σύστημα. Το θέμα είναι ότι σε καιρούς χαλεπούς, μισό εκατομμύριο ευρώ πήγε… στράφι!

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!