Ο καρχαρίας και ο σέρφερ

Ένα μοναδικό βίντεο τράβηξε εν αγνοία του ο Jacob Langston. Απαθανάτισε έναν καρχαρία να περνάει πάνω από το κεφάλι ενός ανυποψίαστου σέρφερ

Ενώ επιχειρείς να δαμάσεις τα κύματα, το να περνάει ένας καρχαρίας πάνω από το κεφάλι σου είναι σίγουρα κάτι που συμβαίνει σπάνια.

"Το είδες αυτό; Ένας καρχαρίας πέρασε πάνω από το κεφάλι ενός σέρφερ", ανέφερε ένας άλλος σέρφερ στο βραβευμένο φωτογράφο Jacob Langston.

Έτσι, γυρνώντας στο γραφείο, ο Jacob Langston διαπίστωσε ότι είχε καταγράψει το περιστατικό με την κάμερά του και πλέον το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη New Smyrna Beach της Florida και στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει το μικρό καρχαρία να πετάγεται έξω από το νερό και να περνάει πάνω από τον ανυποψίαστο σέρφερ.

{dmotion}xjiw8l{/dmotion}

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!