Παγκόσμια Ημέρα για τα Στρουμφάκια

Όλοι τα γνωρίζουν και όλοι τα αγαπούν εκτός από τον κακό μάγο Δρακουμέλ και την πονηρή του γάτα Ψιψινέλ, που έχουν βάλει στόχο της ζωής τους να τα καταστρέψουν και να αποκτήσουν όλο το χρυσάφι του κόσμου. 

Είναι τα στρουμφάκια, τα μικρά μπλε ανθρωπάκια, που ζουν στο δάσος κι έχουν για σπίτι τους μανιτάρια κι αρχηγό τον Mπαμπα-στρουμφ.

Ύστερα από χρόνια σε περιοδικά και τηλεοράσεις, τώρα, τα Στρουμφ έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν και τη μεγάλη οθόνη, μέσα από μία ταινία, που θα προβληθεί και στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από το 1958, που ο Βέλγος κομίστας Πιέρ Καλιφόρ, γνωστός με το ψευδώνυμο Πεγιό, δημιούργησε τα στρουμφάκια, έως και σήμερα, τα μικρά μπλε ανθρωπάκια έχουν συντροφεύσει και διασκεδάσει εκατομμύρια παιδιά όλων των ηλικιών.

Η 25η Ιουνίου, μέρα γενεθλίων του Πεγιό, έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ και φέτος θα γιορταστεί με σύνθημα «έλα να γράψουμε στρουμφο - ιστορία» και στόχο να καταρριφθεί το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), κατά το οποίο 2.510 φοιτητές αγγλικού πανεπιστημίου είχαν ντυθεί στρουμφάκια.

Την πρωτοβουλία έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και θα γίνει ταυτόχρονα σε 12 πόλεις, ενώ στην Ελλάδα υπεύθυνη για το κάλεσμα για συμμετοχή των φαν του στρουμφοχωριού μέσα από την ιστοσελίδα http://www.globalsmurfsday.gr, αλλά και από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η εταιρεία διανομής.

Στόχος, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η brand μanager της εταιρείας, Εύα Κακουλίδου, είναι να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι, που θέλουν να ντυθούν στρουμφάκια.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 7μ.μ., στο Άλσος Στρατού στην περιοχή Γουδή (Ζωγράφου). Η προετοιμασία για τη μεταμόρφωση σε Στρουμφάκια θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα...

tuned.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!