Συνελήφθη για παραβίαση ...τουαλέτας

Αμερικανός συνελήφθη γιατί κρύφτηκε σε λεκάνη φορητής τουαλέτας, δημόσιας χρήσης.

Η αστυνομία της μικρής πόλης Μπούλντερ του Κολοράντο συνέλαβε τελικά τον Λουκ Άιβαν Κρίσκο, ο οποίος κρύφτηκε στη λεκάνη μιας φορητής τουαλέτας, σε υπαίθριο φεστιβάλ γιόγκα.

Ο τουλάχιστον ευλύγιστος τριαντάχρονος ανακαλύφθηκε από μια γυναίκα η οποία μπήκε στην τουαλέτα, σήκωσε το καπάκι της λεκάνης και τον ...αντίκρισε. Η γυναίκα φώναξε την αστυνομία αλλά όπως εξήγησε ο αστυνομικός, δεν μπόρεσε να τον πιάσει καθώς ήταν καλυμμένος με ανθρώπινα περιττώματα.

Τελικά τον συνέλαβαν αργότερα στην πόλη, μαζεύοντας ζητιάνους, στην ίδια κατάσταση στην οποία το έσκασε και τώρα κατηγορείται για παρόνομη σεξουαλική επαφή και  παραβίαση ιδιωτικού χώρου.   

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!