Προσφέρει το μίσο του εισόδημα για να βρει γυναίκα

Μία πρωτότυπη αγγελία έβαλε στα blogs ένας Βρετανός και τόνισε πως όποιος καταφέρει να του βρει γυναίκα έστω και για εφήμερη σχέση θα του δώσει το μισό ετήσιο εισόδημά του. 
Όχι δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για  πραγματικό γεγονός. Όπως έγραψε ο 38χρονος Βρετανός ονόματι Πολ Γκουτιέρεζ οι σχέσεις του με τις γυναίκες χαρακτηρίζονταν από πλήρη αποτυχία. 

Από τη μία η άσχημη εξωτερική του εμφάνιση από την άλλη το γεγονός πως έχει περίεργο χιούμορ και… όλες οι γυναίκες γίνονταν καπνός! Πριν αναζητήσει κάποιον μέσω ίντερνετ για να τον βοηθήσει, είχε προσπαθήσει και μόνος του μέσω του διαδικτύου να βρει γυναίκα. Αν και τόνιζε τα προσόντα του, οι γυναίκες με το που τον έβλεπαν γίνονταν λούηδες στα δέκα λεπτά. 
Ο ίδιος πίστευε πως δεν έφταιγε εκείνος αλλά ο χαρακτήρας των γυναικών που προσέγγιζε. 

Αν και ο μισθός που δίνει σε όποιον καταφέρει να τον ζευγαρώσει είναι παχυλός κανένας δεν έχει προσφερθεί να τον βοηθήσει. Να σας διευκρινήσουμε πως την τελευταία φορά που έκλεισε ραντεβού ο 38χρονος με μία γυναίκα, εκείνη αναγκάστηκε να το σκάσει από το παράθυρο για να τον αποφύγει

star.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!