8χρονες μονομαχούν σε αρένα για... 80 ευρώ!

Σε αγώνα "μάι τάι" επιδόθηκαν δυο 8χρονα κορίτσια στην Αυστραλία με το αζημίωτο φυσικά. Οι μονομάχοι είχαν έπαθλο... 80 ευρώ! Δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για την επικινδυνότητα του σπόρ αυτού...

Εξοπλισμένες με κράνη, επικαλαμίδες και γάντια, οι ανήλικες μονομάχοι τα έδωσαν όλα μέχρι τελικής πτώσεως. Ο λόγος για την 9χρονη Τζασμίν Πάρκαι την 8χρονη Τζορτζίνα Μπάρτονοι οποίες ανέβηκαν στην αρένα του Queensland's Gold Coast τηςΑυστραλίας για έναν αγώνα Μάι Τάι.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι προειδοποιήσεις: η Άννα Πετρού, εκπρόσωπος του αυστραλιανού οργανισμού Synapse που ασχολείται με τις εγκεφαλικές βλάβες, προειδοποίησε ότι ελλιπής προστασία θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Από την άλλη, το κοινό επιδόθηκε σε θερμά χειροκροτήματα, ενώ δε σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του κοριτσιού που ήθελε να βγει νικήτρια, κατατροπώνοντας την αντίπαλο της!

Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα;

Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία, χαρίζοντας επάξια στις δύο νικήτριες από 80 δολάρια.

Βέβαια, η είδηση σόκαρε την αυστραλιανή κοινωνία, ενώ πολλοί κάνουν λόγω για "αποκρουστικό" θέαμα, την ίδια ώρα που άλλοι ρίχνουν ευθύνες στους γονείς των ανήλικων κοριτσιών.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!