Από άστεγος, πολυεκατομμυριούχος

Το αίμα νερό δεν γίνεται...

Περιπλανιόταν στους δρόμους της Utah. Κοιμόταν στα παγκάκια και ζούσε στους δρόμους. Μόνη του παρέα ένα καλάθι από σούπερ μάρκετ γεμάτο με προσωπικά αντικείμενα. Αυτή ήταν η ζωή τα τελευταία χρόνια για τον Max Melitzer ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του.

Όλα όμως άλλαξαν ξαφνικά, λες και ήθελε ο θεός επιτέλους να τον κάνει να νιώσει λίγο ζεστασιά. Ο θάνατος του αδερφού του πριν ένα χρόνο από καρκίνο ήταν η αιτία να ζήσει σαν άνθρωπος έχοντας ένα ζεστό πιάτο φαΐ, να κοιμάται σε κρεβάτι και να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Τον εντόπισε ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ κάπου στον δρόμο, τον οποίο είχε βάλει ένα δικηγορικό γραφείο ώστε να τον εντοπίσει και να του πει ότι κληρονόμησε από τον αδερφό του ένα σημαντικό ποσό με το οποίο θα έλυνε το πρόβλημα στέγασης.

Όπως έγινε γνωστό, ο  Melitzer κοιμόταν εδώ και χρόνια μεταξύ του Salt Lake City και του  Ogden. Δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε κανένα από την οικογένειά του καθώς είχε αποφασίσει να ζει μόνος.

Μετά το θάνατο του αδερφού του και αφού ανοίχτηκε η διαθήκη του τα άλλα μέλη της οικογένειας έπρεπε να ψάξουν να τον βρουν.

Προσέλαβαν τον ντετέκτιβ Lundberg ο οποίος έψαξε παντού για να τον εντοπίσει. Ο ίδιος δηλώνει "Ο  Melitzer έχει σήμερα τόσο χρήματα ώστε να μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του.  Έχει τη δυνατότητα ακόμα και να προσλάβει κάποιον ώστε να αναλάβει τη φροντίδα του."

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!