Κρατούμενος απελευθερώθηκε σε ηλικία 108 ετών

Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων

Απελευθερώθηκε για λόγους υγείας ο μεγαλύτερος σε ηλικία κρατούμενος στην Ινδία. Ο ιερέας Μπριζ Μπιχάρι Πάντει, που είναι σήμερα 108 ετών, είχε φυλακιστεί σε ηλικία 84 ετών και εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων το 1987. 

Αξιωματούχοι της φυλακής στην Ουτάρ Πραντές της Ινδίας δήλωσαν ότι ο Μπριζ απελευθερώθηκε για ανθρωπιστικούς λόγους και δεδομένου ότι είναι ανίκανος να περπατήσει χρειάστηκε να τον μεταφέρουν στα χέρια οι συγγενείς του.

Την αποφυλάκιση του ζήτησαν από το δικαστήριο οι υπεύθυνοι των φυλακών καθώς, όπως είπαν, ήταν πολύ δύσκολο να φροντίσουν έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία. 

Καθώς οι συγγενείς του τον απομάκρυναν από τη φυλακή, ο πρώην κρατούμενος δέχτηκε τις αγκαλιές των συγκρατούμενων του που του πέρασαν στο λαιμό ένα στεφάνι με λουλούδια.

Ο ίδιος χαμογέλασε πλατιά και είπε: «Ο Θεός είναι μεγάλος. Σας ευχαριστώ».

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!