Πήγε την... ξύλινη γυναίκα του διακοπές

Είναι μαζί από το 1986

Όπως συνηθίζουν να κάνουν τα ζευγάρια, ο Ned και η Teagan Nefer αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις διακοπές τους. Ή μήπως να λέγαμε καλύτερα… αποφάσισε μόνος του;

Ο Ned λοιπόν πήρε την απόφαση να γνωρίσει στην καλή του τη Νέα Υόρκη… και θα κουραστεί πολύ για να το καταφέρει, γιατί η 25χρονη γυναίκα του είναι καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι… μιας και είναι… κούκλα βιτρίνας!
Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς… είναι το κεφάλι μιας κούκλας, που ο Ned βρήκε τη δεκαετία του ’80, όταν ζούσε σε ίδρυμα.

Το κεφάλι, με τη φροντίδα του 38χρονου τώρα Ned απέκτησε σώμα και βαφτίστηκε Teagan… και από τότε είναι αχώριστοι!

Μάλιστα, όπως δήλωσε στην Watertown Daily Times, οι δυό τους παντρεύτηκαν τη βραδιά του Halloween το 1986. Τότε ο Ned ήταν 13 χρονών.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!