Προσέλαβαν μέντιουμ για να βρουν διαμάντια σε εκκλησία!!!

Με οδηγό έναν παλιό χάρτη και στόχο να βρουν το θυσαυρό, έσκαβαν επί τρία χρόνια τούνελ 12 μέτρων σε γρανιτένιο βράχο στο όρος Σύμβολο.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν έξι ώρες μέσα από δύσβατη και βραχώδη περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες που αναζητούσαν το θυσαυρό μετά από υπόδειξη ενός μέντιουμ!

Ο θυσαυρός ήταν μία εκκλησία χτισμένη με διαμάντια. "Στο τέλος του χρόνου θα τη βρίσκαμε. Μας έμεναν μόλις πέντε μέτρα και θα πέφταμε πάνω της" δήλωσαν οι δράστες, σύμφωνα με την εφημερίδα "Εθνος". Είχαν ξεκινήσει το τρύπημα του βράχου, που βρρίσκεται έξω από το χωριό Ελευθερές της Καβάλας το φθινόπωρο του 2008, χρηστιμοποιώντας εκρηκτικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αρχαιοκάπηλοι κρατούσαν σε USB όλη την πορεία του ανοίγματος του τούνελ που θα τους οδηγούσε στην χτισμένη με χυσό και διαμάντια εκκλησία, όπως τους είχε επιβεβαιώσει μέντιουμ από την Ξάνθη. Μάλιστα, όταν ξεκίνησαν πόζαραν μπροστά από την σήραγγα και είχαν φωτογραφικό αρχείο από όλη τη διαδικασία.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο Αλβανοί, οι οποίο δοηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Καβάλας.

- newsit.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!