Απαγόρευση κυκλοφορίας... στις γάτες

Όσοι έχουν γάτες στο Σίδνεϊ καλούνται να τις κρατούν μέσα στα σπίτια στη διάρκεια της νύχτας… καθώς οι αρχές επέβαλαν στα αιλουροειδή απαγόρευση της κυκλοφορίας ώστε να περιοριστούν οι επιθέσεις στα μαρσιποφόρα.

Η απόφαση ελήφθη από τις τοπικές αρχές του Λάιχαρντ, ενός προαστίου στα δυτικά του Σίδνεϊ, μετά τη διάσωση από το γιο της αντιδημάρχου, Μισέλ Μακίνζι, ενός πόσουμ και του βρέφους του, τα οποία είχαν δεχτεί επίθεση από γάτα.

Παρότι η απαγόρευση δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυστηρά, οι τοπικές αρχές θα αποστείλουν ένα εκπαιδευτικό και ενημερωτικό φυλλάδιο στους ιδιοκτήτες γατών με το οποίο θα καλούνται να κρατούν μέσα στα σπίτια τα κατοικίδιά τους από την ώρα που θα νυχτώνει μέχρι το χάραμα, να παρακολουθούν τις κινήσεις της γάτας τους στη διάρκεια της ημέρας και να τοποθετήσουν στο κολάρο της δύο κουδούνια.

Το μέτρο αφορά τα προάστια Μπαλμέν, Ροζέλ, Λίλιφιλντ, Άναντεϊλ και Λάιχαρντ.

newsbomb.gr


 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!