«Έβρεξε» …φάπες στο ΙΚΑ Πύργου

Πανικός επικράτησε στο ΙΚΑ Πύργου, όταν ένας ασφαλισμένος και η κόρη του, ήρθαν σε έντονη λογομαχία με τη διευθύντρια αλλά και με υπάλληλους του ιδρύματος…

Ο ασφαλισμένος και η κόρη του, απηύδησαν επειδή όπως ισχυρίζονται, η διευθύντρια τους μιλούσε με άσεμνο τρόπο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο Iliapress.gr, παρόντας στη συζήτηση ήταν και ένας υπάλληλος ο οποίος είχε τον ρόλο του μπράβου.

Η Διευθύντρια από την πλευρά της, τόνισε πως ο άνδρας τη χαστούκισε και κλώτσησε τον υπάλληλο που βρισκόταν στο γραφείο της, σημειώνοντας πως δεν είναι δυνατόν να μπορούν να ελεγχθούν άμεσα 1300 φάκελοι συνταξιοδότησης, αφού η αφορμή για τις …φάπες, ήταν η καθυστέρηση στην αίτηση του άνδρα για σύνταξη.

Πάντως, το θέμα έχει συνέχεια, αφού το ΙΚΑ υπέβαλε μήνυση στον οξύθυμο άνδρα, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει πως υπάλληλοι προσπαθούσαν να τον βγάλουν έξω με τη βία.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!