Μέσω θυροτηλεφώνου νεαρός στα Τρίκαλα ψάχνει για …sex

Ξαναεμφανίστηκε σε κεντρική οδό στα Τρίκαλα νεαρός που χτυπάει κουδούνια στα οποία αναγράφονται γυναικεία ονόματα , ζητώντας να κάνουν …sex.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της οδού Μαυροκορδάτου στο trikalanews.gr, ο νεαρός ηλικίας περίπου 25 ετών, χτύπησε δύο κουδούνια σε πολυκατοικίες της οδού χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση.
Στη συνέχεια ο νεαρός αντιλήφθηκε στην αυλή ενός σπιτιού να παίζουν δύο ανήλικα κοριτσάκια τα οποία και προσπάθησε να προσεγγίσει.
Αμέσως η μητέρα των κοριτσιών η οποία βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τηλεφώνησε στην Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Λίγα μέτρα πιο κάτω οι Αστυνομικοί σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10.00 συνέλαβαν νεαρό και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για εξακρίβωση των στοιχείων του.

http://www.trikalanews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!