Ο μάγος λιποθύμησε και οι υπνωτισμένοι έμειναν στο έλεος του Θεού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε θέατρο του Πόρτλαντ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν στη μέση της παράστασης ο μάγος Ντέιβιντ Ντέις έπεσε κάτω.

Ο μάγος είχε υπνωτίσει τρία άτομα όταν ξαφνικά σκόνταψε στο πόδι του ενός και έπεσε κάτω. Η ομάδα του κατέβαλε προσπάθειες να τον ξυπνήσει αλλά εις μάτην ενώ πιο ανήσυχοι ήταν οι συγγενείς των υπνωτισμένων γιατί πλέον δεν υπήρχε κανείς να τους βγάλει από τη νάρκωση.

Πράγματι τα τρία άτομα συνήλθαν μόνο όταν ο κ. Ντέις συνήλθε. Η μάνατζερ του μαγου λέει ότι δεν υπήρχε κίνδυνος γιατί είχαν κασέτα με τη φωνή του μάγου που θα βοηθούσε να αφυπνιστούν οι υπνωτισμένοι. “Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ευτύχημα που συνήλθε γρήγορα” προσθέτει.

“Στην αρχή το κοινό νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης και γελάσαμε. Μετά είδαμε τους συνεργάτες του να τρέχουν να τον βοηθήσουν και όσο περνούσε η ώρα και δεν συνερχόταν μας έπιασε ανησυχία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους ανθρώπους που έμεναν εκεί υπνωτισμένοι”, λέει μία γυναίκα που βρισκόταν στην παράσταση. 

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!