Πήγε με μόλυνση στο αυτί και τον ευνούχισαν .

Ένας άντρας, από τη Βραζιλία, πήγε σε μια κλινική για να εξετάσει μια μόλυνση που είχε στο αυτί και τελικά βρέθηκε να έχει κάνει αγγειεκτομή.

Ο Valdemar Lopes de Moraes παράκουσε όταν οι γιατροί κάλεσαν ένα όνομα για να μπει στο χειρουργείο νομίζοντας πως επρόκειτο για αυτόν.

Ο εν λόγω κύριος δεν έκανε καμία ερώτηση στους γιατρούς που προετοίμαζαν την περιοχή -τα γεννητικά όργανα- για επέμβαση και που δεν είχε να κάνει με το αυτί του.

Αργότερα δήλωσε πως.. νόμιζε πως η φλεγμονή που είχε στο αυτί είχε φτάσει μέχρι τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα ο κύριος De Moraes δεν ζήτησε από τους γιατρούς να αντιστρέψουν την διαδικασία αλλά τους ζήτησε να εξετάσουν το αυτί του.

www.otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!