Χασισοφυτεία με τις ευλογίες της… φύσης!

Δεν πρόκειται για κάποια απάτη ή κάποιο κύκλωμα ναρκωτικών. Πρόκειται απλά για το χωριό Στρυμονοχώρι Σερρών, το οποίο είναι γεμάτο χιλιάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης! Η ίδια η φύση προκαλεί αυτό το γεγονός καθώς το χωριό διαθέτει τρομερή βλάστηση, ευνοούμενη από τον ποταμό Στρυμόνα...
Οι 300 κάτοικοι του χωριού όταν έλθει η κατάλληλη εποχή βλέπουν την περιοχή να είναι περικυκλωμένη από χασισόδεντρα, καθώς αυτά φυτρώνουν μόνα τους και αναπτύσσονται ανάμεσα σε βάτα, βατομουριές, αλλά και σε καλλιέργειες με τριφύλλι ή καλαμπόκι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», το γεγονός αυτό, έφερε πρόσφατα σε πολύ δύσκολη θέση έναν από τους κατοίκους του χωριού. «Πράγματι, ανάμεσα στα χιλιάδες αγριόχορτα που φυτρώνουν από μόνα τους στην περιοχή υπάρχουν και πολλά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης», λέει ο δήμαρχος Σιντικής, Απόστολος Καρύδας. «Κάποια από αυτά όμως, έγιναν αιτία να δημιουργήσουν προβλήματα σε έναν 34χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες συνελήφθη και πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, καθώς συνελήφθη για καλλιέργεια 235 χασισόδεντρων!»
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου, αναφέρει πως «το χωριό είναι κατάμεστο από δεκάδες χιλιάδες χασισόδεντρα, από 25 πόντους έως 2 μέτρα!».

tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!