Πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει iPad 2

Ενας 17χρονος, Κινέζος σπουδαστής πούλησε το νεφρό του για να μπορέσει να αγοράσει το iPad 2.

Η επιθυμία του "Ζενγκ" -το πραγματικό του όνομα δεν έχει γίνει γνωστό- να αποκτήσει το iPad 2 ήταν τόση ώστε επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων και εκείνοι τον καθοδήγησαν στο πως να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του -ή τον εφιάλτη του...

Ο νεαρός συμφώνησε να πουλήσει το νεφρό του για 20.000 γουάν (2.300 ευρώ) και η επέμβασή αφαίρεσης έγινε στην πόλη Σενζού στις 28 Απριλίου. Σύμφωνα με τις εφημερίδες Global Times και Shanghai News, αμέσως μετά την έξοδό του από την κλινική, ο 17χρονος πήγε και αγόρασε ένα laptop κι ένα IPhone 4 πράγμα που παραξένεψε τη μητέρα του η οποία και τον ρώτησε που βρήκε τα χρήματα γι' αυτά. Οταν ο ανήλικος της είπε τελικά την ιστορία εκείνη κατέφυγε στις τοπικές αρχές για να καταγγείλει την υπόθεση.

Αδιευκρίνιστο, πάντως, παραμένει το γιατί ο "Ζενγκ" δεν αγόρασε το iPad 2 που ήταν και η αφορμή για να πουλήσει το νεφρό του.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!