Βουκολικό σεξ με φόντο την φιλανθρωπία

Σεξ και όργια στο βωμό της διάσωσης του περιβάλλοντος... Πριν έντεκα χρόνια δειλά δειλά δυο νεαροί οικολόγοι η Σουηδή Leona Johansson και ο Νορβηγός  Tommy Hol Ellingsen   αποφάσισαν χρησιμοποιώντας ένα  "ελκυστικό όπλο"  τη διάσωση των δασών να δημιουργήσουν την οίκο- πορνεία.

Έτσι, δημιούργησαν την ιστοσελίδα fuckforforest.com που έχει τόσο σεξουαλικό όσο και οικολογικό περιεχόμενο. Σήμερα  η ιστοσελίδα έχει περισσότερα από 1300 ενεργά μέλη. Οι συνδρομές τους προσφέρονται σε οικολογικές οργανώσεις ενώ μόνο πέρσι προσέφερε 180 χιλιάδες δολάρια μέσω των πωλήσεων πορνογραφικού υλικού.

Το ζευγάρι  όταν δεν κάνει έρωτα μπροστά στην κάμερα, απαντούν στα εκατοντάδες e-mails που δέχονται, ανανεώνουν την ιστοσελίδα τους και επικοινωνούν με οικολογικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τους διαχειριστές του έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα 345 χιλιάδες δολάρια σε οργανώσεις. Στα μέλη τους προσφέρουν πιπεράτα βίντεο που έχουν γυρίσει οι ίδιοι μαζί με φίλους τους που έχουν γυριστεί ως επί το πλείστο σε δάση!

Έγιναν ευρέως γνωστοί όταν έκαναν έρωτα στη σκηνή μαζί με τους 'The Cumshots' στο Τέταρτο Φεστιβάλ του Kristiansand το 2004.

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!