Έφτιαξε σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο με τις φωτογραφίες του κλέφτη για να του επιστρέψει τα πράγματά του!

Μία κρυφή εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή τους όταν αυτός κλαπεί.

Ένας κλέφτης διέρρηξε το σπίτι ενός designer και του έκλεψε μαζί με μερικά άλλα πράγματα και το MacΒook του.

Ο ιδιοκτήτης όταν γύρισε σπίτι του και κατάλαβε οτι είχε γίνει διάρρηξη δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, αλλά παρακολουθούσε τον κλέφτη μέσα από την webcam του MacBook με τη βοήθεια της εφαρμογής Hidden που είχε εγκαταστήσει για προληπτικούς λόγους.

Η εφαρμογή αυτή, λειτουργεί κρυφά και μπορεί και στέλνει φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή στο email του ιδιοκτήτη σε περίπτωση που κλαπεί.

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της εφαρμογής ο designer, έχει φωτογραφίες του κλέφτη κι έτσι αποφάσισε να φτιάξει ένα λογαριασμό αφιερωμένο στο κλεμμένο του MacBook, στο δημοφιλές site διαμοιρασμού φωτογραφιών Tumblr με όνομα "This Guy Has My MacBook" (Αυτός έχει το MacBook μου)

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, παρά το γεγονός ότι έχει πει στην αστυνομία που βρίσκεται το MacBook του, με τη βοήθεια πάντα της εφαρμογής, δεν είχε γίνει τίποτα για την ανάκτηση του.

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν νομίζει ότι θα πάρει πίσω τον υπολογιστή του πίσω απάντησε: "Πιστεύω στη δύναμη του καλού."

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!