Εστιατόριο στο Πεκίνο σερβίρει μόνο πέη ζώων!

Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα  2,5 μέτρα και κοστίζει  460 ευρώ η μερίδα!

Ανήκει στην γαλάζια φάλαινα, ένα από τα σπανιότερα πλέον είδη του ζωϊκού μας βασιλείου, γεγονός που  δεν εμποδίζει τους Κινέζους να θεωρούν το πέος της έναν από τους πιο ακριβούς και εκλεκτούς... μεζέδες (στην φωτογραφία βλέπετε το πέος μιας γκρι φάλαινας).

Το εστιατόριο φημίζεται, λένε , για την... διακριτικότητα των ιδιοκτητών του, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχολογία του πελάτη είνα ιερό πράγμα. Για να μη δημιουργηθεί λοιπόν σύμπλεγμα κατωτερότητας στους συμπαθείς Κινέζους, φροντίζουν το πέος του αλόγου για παράδειγμα που φτάνει τα 45 εκατοστά να σερβίρεται σε εννέα μερίδες των 5 εκατοστών, έτσι ώστε να είναι πιο... οικείο στους πελάτες!!!

Κι επειδή τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε μία τέτοια είδηση, δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από το κινέζικο εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων! Αφού μάθετε τις τιμές τους θα τα δείτε σερβιρισμένα και στα πιάτα! Στο τέλος του βίντεο δεν ξέρει κανείς αν πρέπει αν πρέπει περισσότερο να σιχαθεί ή να θυμώσει με τους Κινέζους!

Το μέγεθος των γεννητικών οργάνων των ζώων, εντυπωσιάζει!

Μπορεί ο Θεός να προίκισε τον άνθρωπο με τη δυνατότητα της ομιλίας και της σύνθετης σκέψης, στο συγκεκριμένο όμως θέμα, ευτυχώς δεν στάθηκε υπέρμετρα γενναιόδωρος.  Ακούστε αριθμούς και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Το μήκος του πέους του αλόγου φτάνει τα 48 εκατοστά, της αρσενικής καμηλοπάρδαλης τα 60 εκατοστά, ενώ πρωταθλητής σε σχέση αναλογίας σώματος - πέους είναι η πεταλίδα. ΄Εχει μήκος σώματος 1 εκατοστό και πέους 20 εκατοστά, δηλαδή είκοσι φορές μεγαλύτερο από το σώμα της!!

Φανταστείτε τώρα να είχε προικίσει ο Θεός τον άνδρα με τα... προσόντα της πεταλίδας; Αυτό σε αριθμούς θα σήμαινε ότι ένας άνδρας με ύψος 1,80 θα είχε πέος 20 φορές μεγαλύτερο από το σώμα του, άρα 36 μέτρα!!!

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!