Στο τμήμα επειδή είπε: «Για όλα φταίνε οι πολιτικοί»

Για όλα φταίνε οι πολιτικοί»! Αυτή φράση ενός πολίτη εξόργισε κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος απειλούσε τον πολίτη με μήνυση για εξύβριση! Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πριν λίγες ημέρες . Ο πολίτης που επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα βλέποντας να καθυστερεί το αεροσκάφος, είπε την φράση που προαναφέραμε.
Για κακή του τύχη δίπλα του στεκόταν πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ που είχε έρθει στην Κρήτη για να προετοιμάσει την σημερινή επίσκεψη Σαμαρα... Ο γνωστός πολιτικός απείλησε τον συνεπιβάτη του με μήνυση για εξύβριση! Τον οδήγησε στο Α.Τ Αερολιμένα, ενώ προηγήθηκε και φασαρία στο χώρο των αναχωρήσεων. Μέσα στο τμήμα οι αστυνομικοί ζητούσαν από τον πολιτικό να τους πει ποιες είναι οι ύβρεις, προκειμένου να συντά ξουν το κείμενο της μήνυσης. Δεν έλαβαν κάποια απάντηση. Τελικά, ο πολιτικός
και οι ακόλουθοί του δεν υπέβαλαν μήνυση. Υποχρέωσαν όμως τον πολίτη να ζητήσει δημόσια συγνώμη, όχι μόνο μπροστά στους αστυνομικούς αλλά και μπροστά στους επιβάτες!
Το "κερασάκι στην τούρτα" είναι ότι ο παραλίγο μηνυόμενος είναι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας!

cretalive.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!