Παίζεις γυμνός; Παίζεις καλύτερα! (vid)

"Αν δεν παίζεις γυμνός, δε λέει..." Αυτό ισχυρίζονται οι πιστοί της νέας μόδας που σαρώνει στις ΗΠΑ, όπου εκατοντάδες νέοι, παίζουν video-games εντελώς γυμνοί!

Η αποκάλυψη αυτής της νέας "τρέλας" γίνεται μέσα από ντοκιμαντέρ όπου παρουσιάζονται συνεντεύξεις από γυμνούς παίκτες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Σόχο της Νέας Υόρκης.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ οι νέοι παίζουν μέχρι τελικής πτώσης διάφορα βιντεοπαιχνίδια, ενώ φαίνεται να μην τους απασχολεί καθόλου το ότι είναι γυμνοί.

Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα: το "ντοκιμαντέρ", όπως αποκαλύφθηκε από την Daily Mail, δεν αφορά "νέα συνήθεια", αλλά... διαφημιστικό κόλπο εταιρείας που προωθεί νέο προϊόν.

Η ιδέα αυτή δεν ήταν καθόλου κακή, αν σκεφτεί κανείς ότι το βίντεο αυτό είχε πάνω από 500.000 επισκέψεις μέσα σε επτά μέρες, ενώ οι αντιδράσεις και σχόλια ήταν πράγματι αναρρίθμητα.

"Είναι σαν να πηγαίνεις σε σόου με μάγους. Ξέρεις ότι δεν είναι αληθινό, αλλά θέλεις να μάθεις πώς έβγαλε ένα αυτοκίνητο μέσα από έναν φάκελο" λέει χαρακτηριστικά o υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Τζέιμς Πέρσλεϊ, ο οποίος αρνήθηκε ότι με τη διαφήμιση αυτή εκμεταλλεύεται την άγνοια των καταναλωτών.

- www.cosmo.gr & www.youtube.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!