Απίστευτο κι όμως ελληνικό: καλλιεργούσε χασίς στο κελί του!

Ολόκληρη φυτεία χασίς κυριολεκτικά κάτω από την μύτη των αστυνομικών είχε στήσει ένας 56χρονος από την Μεσσηνία, που καλλιεργούσε τα δενδρύλλια...
μέσα στο κελί του!
Ο λόγος για έναν κρατούμενο των αγροτικών φυλακών Αγιάς, στα Χανιά, ο οποίος και έγινε αντιληπτός την ώρα που πότιζε την «πραμάτεια» του.
Οι περίεργες κινήσεις που έκανε ο 56χρονος την νύχτα έβαλαν σε υποψίες έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, που αποφάσισε να τον παρακολουθήσει: άφωνος έμεινε ο άνθρωπος όταν είδε ότι το χασίς είχε φυτευτεί και φούντωνε μπροστά στα μάτια τους, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό!
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Κυδωνίας οι οποίοι συνέλαβαν τον... αμετανόητο «αγρότη» και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα για να προσθέσει νέα ποινή σε αυτήν που ήδη εκτίει.

- tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!