44χρονοι παρθενοι και παρθενες!

Αύξηση των ατόμων που δεν έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι την ηλικία των 44 ετών, δείχνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ.Στο πλαίσιο της μελέτης...

που έγινε από το 2006 έως το 2008 ερωτήθηκαν 13.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών και τα ευρήματα προκάλεσαν έκπληξη.

Όχι λιγότερο από 27% των ανδρών δεν είχε έλθει σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή (στοματική, κολπική, πρωκτική) με άλλο άτομο, από 22% που ήταν το 2002, οπότε και είχε γίνει η προηγούμενη παρόμοια μελέτη. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 29% υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει σε επαφή οποιουδήποτε είδους. Το ποσοστό το 2002 ήταν 22% και στις γυναίκες.  Η μεγαλύτερη αύξηση στη διατήρηση της «αγνότητας» καταγράφηκε μεταξύ 15 και 19 ετών...

Τα ίδια ποσοστά καταγράφηκαν σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους. Παράλληλα, οι γυναίκες 15-44 ετών είχαν διπλάσιες συχνότητα επαφών με άτομα του ίδιου φύλου, σε σχέση με τους άνδρες. Το ποσοστό που καταγράφηκε ήταν 12,5% των γυναικών να έχουν έρθει σε επαφή με γυναίκες και το 5,2% των ανδρών με άνδρα.

- Filis104

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!